Nazovite nas – 01 345 7000
Bolnička 34m, Zagreb – Vidi mapu
Tretmani lica Sea Of Life

VERY DRY SKIN PEEL OFF

Tretman za njegu i hidratizaciju izrazito suhe kože. 100% prirodna patentirana formula bazirana na naprednoj bio- nano tehnologiji, omogućava prodiranje aktivnih sastojka u najdublje slojeve kože, potiče limfnu drenažu i zateže mišiće lica.

FUTURA DEEP PEEL OFF MUD MASK

Tretman za dubinsko čišćenje, pogodan za sve tipove kože. 100% prirodna patentirana formula bazirana na naprednoj bio- nano tehnologiji omogućava prodiranje aktivnih sastojaka u najdublje slojeve kože, potiče limfnu drenažu i zateže mišiće lica.

AMAZING LIFTING MUD MASK PEEL OFF

Anti- age tretman za pomlađivanje lica, obogaćen mineralima Mrtvog mora. Vitaminima i antioksidansima. Korištenje napredne formule bio- nano tehnologije omogućava brže prodiranje aktivnih sastojaka u kožu koji potiču limfnu drenažu i učvršćuju mišiće lica. Uz dugotrajnu dubinsku njegu, ovim tretmanom postiže se i trenutačni prirodni lifting učinak.

DRY/ SENSITIVE SKIN & CUPEROSE

Umirujući tretman za njegu suhe, osjetljive i kuperozne kože. Korištenje napredne formule bio- nano tehnologije omogućava brže prodiranje aktivnih sastojaka u kožu koji potiču limfnu drenažu i učvršćuju mišiće lica.

NORMAL TO OILY SKIN WASH OFF

Tretman za revitalizaciju i dubinsko čišćenje koji uklanja mrtve stanice i nečistoće, profinjuje i omekšava teksturu kože, dajući joj svježi sjaj što je vidljivo već nakon prvog tretmana. Sadrži osvježavajuću formulu mineralima bogatog blata Mrtvog mora sa vitaminima, antioksidansima i mikro-algama.

VERY OILY AND ACNE SKIN WASH OFF

Tretman za revitalizaciju i dubinsko čišćenje koji uklanja mrtve stanice i nečistoće, profinjuje i omekšava teksturu kože, dajući joj svježi, zdravi sjaj što je vidljivo već nakon prvog tretmana. Sadrži osvježavajuću formulu mineralima bogatog Mrtvog mora sa vitaminima, antioksidansima i mikro- algama.

DRY TO SENSITIVE SKIN WASH OFF

Tretman za revitalizaciju i dubinsko čišćenje koji uklanja mrtve stanice i nečistoće, profinjuje i omekšava teksturu kože, dajući joj svježi , zdravi sjaj što je vidljivo već nakon prvog tretmana. Sadrži osvježavajuću formulu mineralima bogatog blata Mrtvog mora sa vitaminima, antioksidansima i mikro-algama.

VERY DRY SKIN WASH OFF

Tretman za revitalizaciju i dubinsko čišćenje koji uklanja mrtve stanice i nečistoće, profinjuje i omekšava teksturu kože, dajući joj svježi, zdravi sjaj što je vidljivo već nakon prvog tretmana. Sadrži osvježavajuću formulu mineralima bogatog blata Mrtvog mora sa vitaminima, antioksidansima i mikro-algama.


SEA OF LIFE TRETMANI LICA Cijena
VERY DRY SKIN PEEL OFF 250,00
FUTURA DEEP PEEL OFF MUD MASK 230,00
AMAZING LIFTING MUD MASK PEEL OFF 280,00
DRY/SENSITIVE SKIN & COUPEROSE 250,00
NORMAL TO OILY SKIN WASH OFF 200,00
VERY OILY AND ACNE SKIN WASH OFF 230,00
DRY TO SENSITIVE SKIN WASH OFF 230,00
VERY DRY SKIN WASH OFF 250,00
 

Beauty salon Pina…

Beauty salon Pina nudi jedinstveni doživljaj opuštanja koji je potreban svakoj ženi koja se nosi sa svakodnevnim stresom, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Revitalizirajte se u ugodnoj atmosferi našeg salona uz brojne tretmane i stručno osoblje koje je tu radi Vas. Interijer salona Pina uređen je po Vašoj mjeri kako bi se osjećali bolje, ljepše & zdravije!

Novo u ponudi

Od sada u Beauty salonu Pina nudimo usluge kavitacije i depilacije šećernom pastom Alexandria!