Nazovite nas – 01 345 7000
Bolnička 34m, Zagreb – Vidi mapu

SPECIJALNI PRIORITETI SEA OF LIFE


EYES PEEL OFF

Umirujući tretman za oči s lifting učinkom. Uklanja znakove umora, vraća osjećaj svježine i potiče limfnu drenažu, smanjujući natečenost i podočnjake. Sadrži visoku koncentraciju mineralnih i hranjivih tvari koji potiču obnavljanje stanica i smanjuju pojavu sitnih linija i bora.

BEAUTIFUL LIPS

Tretman za specijalnu njegu usana, u trenutku će usne učiniti punim i mekim, osigurati dugotrajnu hidrataciju te spriječiti daljnje isušivanje. Pomaže i u prevenciji protiv herpesa.

PAMPERING FEET

PAMPERING HANDS AND ELBOWS

Ugađajući spa tretman koji osvježava i pomlađuje umorna i bolna stopala te omekšava i njeguje osjetljive i suhe ruke. Revitalizira, hidratizira i hrani, uklanja tragove umora te ostavlja dugotrajni osjećaj svježine.

SEA OF LIFE Cijena
EYES PEEL OFF 180,00
BEAUTIFUL LIPS 100,00
PAMPERING FEET 120,00
PAMPERING HANDS AND ELBOWS 150,00
 

Beauty salon Pina…

Beauty salon Pina nudi jedinstveni doživljaj opuštanja koji je potreban svakoj ženi koja se nosi sa svakodnevnim stresom, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Revitalizirajte se u ugodnoj atmosferi našeg salona uz brojne tretmane i stručno osoblje koje je tu radi Vas. Interijer salona Pina uređen je po Vašoj mjeri kako bi se osjećali bolje, ljepše & zdravije!

Novo u ponudi

Od sada u Beauty salonu Pina nudimo usluge kavitacije i depilacije šećernom pastom Alexandria!