Nazovite nas – 01 345 7000
Bolnička 34m, Zagreb – Vidi mapu

O nama

Svojim ambijentom i lokacijom salon Pina salon ljepote je najatraktivniji i najljepši u širem području. Svakoj klijentici želimo pružiti osjećaj ugode, mira, opuštanja i povjerenja. U mnogo čemu pridonosimo osjećaju zdravlja mnogim ljudima ulažeći puno napora da tijelo učinimo što ljepšim i zdravijim, samim time potrebe klijenata rastu. Sve više je dodatnih zahtjeva u tom smislu. Klijenti danas u nama vide stručnjake za ljepotu i zdravlje.

Opremljeni smo najmodernijom tehnologijom i stručnim osobljem. Naši djelatnici prolaze niz treninga i edukacija kako bi vam pružili prvoklasnu uslugu. Koristimo najmodernije aparate i preparate visoke kvalitete, te pružamo veliki broj raznovrsnih tretmana na području njege lica i tijela.

Pratimo sve što se događa u svijetu njege i ljepote, kako bi ispunili sve želje i potrebe naših klijenata. Dolaskom u naš salon želja nam je da i Vi osjetite djelić opuštajućeg ugođaja za vrijeme korištenja bilo kojeg od naših vrhunskih tretmana. Brinemo se o svakom klijentu sa posebnom pažnjom. Pregledajte našu ponudu i odaberite nešto samo za Vas!


image1
image10
image12
image13
image14
image15
image16
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8
image9

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Salon ljepote Pina

 

Beauty salon Pina…

Beauty salon Pina nudi jedinstveni doživljaj opuštanja koji je potreban svakoj ženi koja se nosi sa svakodnevnim stresom, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Revitalizirajte se u ugodnoj atmosferi našeg salona uz brojne tretmane i stručno osoblje koje je tu radi Vas. Interijer salona Pina uređen je po Vašoj mjeri kako bi se osjećali bolje, ljepše & zdravije!

Novo u ponudi

Od sada u Beauty salonu Pina nudimo usluge kavitacije i depilacije šećernom pastom Alexandria!